Cites per inspirar el teu màrqueting

cites per inspirar
cites per inspirar

Què diuen els experts, gurus, professionals reconeguts respecte el màrqueting, els seus canals i les eines actuals com internet? Recollim aquí algunes frases i reflexions al respecte; cites per inspirar el teu màrqueting per al 2017.

Xarxes Socials

“La gent comparteix, llegeix i interactua més amb contingut procedent de persones que coneix i amb les que confia”, Malorie Luchich, portaveu de Facebook.

“El màrqueting boca a boca ha estat sempre important. Avui és més important que mai degut al poder d’internet”, Joe Pulizzi i Newt Barrett, autors de Get Content Get Customers.

Quan hem parlat de les xarxes socials, destacàvem la importància de ser conscients que no són més que un altre entorn social on ens movem. Per tant, és lògic pensar que si a la nostra vida quotidiana escoltem més els que ens envolten, coneixem i hi tenim confiança, passi el mateix a les xarxes.

cites per inspirar“Pots entendre lo social com la creació d’un nou tipus d’espai públic”, Danah Boyd, investigadora de social media de Microsoft.

Una tendència creixent és la implicació de les persones a una marca o negoci, de manera que siguin els mateixos treballadors els que facin de prescriptors. Té més credibilitat que un treballador digui que l’empresa on és empleat ofereix bons serveis (recomanant o compartint una publicació de la pàgina), que això es digui des de la pàgina de perfil oficial del propi negoci.

“En lloc de ser una interrupció unidireccional, el màrqueting online subministra al comprador contingut útil en el moment precís en que aquest el necessita”, David Meerman Scott, estratega de màrqueting.

Màrqueting de Contingut

Precisament respecte el contingut, recordem el post d’explicar històries de valor al voltant del teu producte o servei; Màrqueting de contingut. “Converteix al client en l’heroi de la teva història” diu Ann Handley, directora de continguts de MarketingPofs.

Es tracta de compartir contingut rellevant que aconsegueixi despertar emocions, tocar la fibra sensible del nostre públic; sempre serà molt més efectiu per captar-ne la seva atenció i que ens recordin.

“El que fa realment que un consumidor compri o no compri és el contingut de la publicitat, no la forma”, David Ogilvy, considerat el pare de la publicitat moderna.

“Quan encises a la gent, el teu repte no és fer diners amb ells i aconseguir el que ells volen, sinó donar-los satisfacció”, Guy Kawasaki, cofundador d’Apple.

Vendes i publicitat

“Fes un client, no una venda”, Katherine Barchetti, experta en vendes i servei al client.

cites per inspirarClients (satisfets) versus vendes; Philip Kotler, considerat pare del màrqueting modern, diu “El màrqueting s’està convertint en una batalla basada més en la informació que en el poder de les vendes”.

“Dóna’ls qualitat. És el millor tipus de publicitat”. Milton Hershey, fundador de The Hershey Chocolate Company.

I una més de Philip Kotler per acabar per avui: “La millor publicitat és la que fan els clients satisfets”.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Lideratge Empresarial. Sé liderar? En què puc millorar?

Next Story

SGAE i pimes: puc posar la ràdio al meu comerç?

Latest from Competitivitat