Comunicació corporativa: premsa, xarxes socials i comunicació interna

La comunicació corporativa es basa en tres pilars fonamentals o subapartats: premsa, xarxes socials i comunicació interna. Cada empresa ha de tenir cura d’aquests tres aspectes i ha de tenir-los al dia per aconseguir una bona comunicació.

Comunicació interna:

Es tracta d’un element fonamental per al bon desenvolupament de l’activitat d’una empresa. El seu objectiu principal és afavorir l’intercanvi d’informació però, a més, reforçar la comunicació interna serveix per garantir una bona organització i per evitar problemes de coordinació entre treballadors, departaments i diferents seus de la companyia.

Aquest tipus de comunicació entre el personal d’una empresa es pot desenvolupar amb diverses eines i formats. Alguns dels més comuns són: el mailing, els butlletins informatius i les bústies de suggeriments, entre altres.

Premsa:

La relació amb els mitjans de comunicació i tenir una bona sintonia amb ells és fonamental a l’hora de donar-nos a conèixer als clients o d’aconseguir la visibilitat d’un producte o servei per afavorir les vendes.

Què es diu de l’empresa i la manera com es diu pot ser determinant per a la imatge que projecta la companyia. També és important fer una comparació amb la competència i analitzar els seus impactes mediàtics per tenir en compte si es pot fer més en matèria de comunicació externa o per adonar-nos de si estem fent alguna cosa malament en aquest sentit.

 

Xarxes socials:

Sense cap mena de dubte, les xarxes socials són una de les eines més útils per a les empreses a l’hora de comunicar-se amb els seus clients. El seu abast és indubtable i el fet que siguin gratuïtes i fàcils d’utilitzar les converteixen en una de les millors opcions per fer publicitat dels productes, exposar anuncis relatius a la casa, donar a conèixer campanyes i ofertes, etc.

Les diferents xarxes socials permeten compartir informació d’una manera instantània i senzilla en què es poden combinar textos amb vídeos, imatges i àudios. És una manera pràctica d’arribar al client potencial de l’empresa i un canal de feedback molt útil pels comentaris i suggeriments que tothom pot fer.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

La irrupció del Fintech en el sistema financer

Next Story

“Ens dediquem a crear un món diferent i amb més sentit”

Latest from Competitivitat