/

Oportunitats de creixement en el sector d’Internet a l’Índia

Amb més de 450 milions d’usuaris d’Internet, l’Índia és la llar de la segona major quantitat de persones en línia en el món. No obstant això, només el 35 per cent de la seva població està connectada, el que proporciona un ampli marge per a un nombre cada vegada més gran d’usuaris de dades. Creixent a una taxa de més del 50 per cent per any, s’espera que arribi a 750 milions d’usuaris en 2020. Aquesta és una oportunitat amb un immens potencial de creixement, ja que l’economia digital es consolida a l’Índia.

L’augment de l’ús d’Internet va coincidir amb la revolució a la telefonia mòbil. Això ha portat al fet que la banda ampla hagi estat sobrepassada majoritàriament, i la majoria dels usuaris accedeixen a Internet utilitzant els seus dispositius mòbils.

Cada vegada més, els indis han estat utilitzant els seus mòbils per a serveis impulsats per dades com ara compres en línia, xarxes socials, pagaments digitals, banca mòbil i altres. Es preveu que la demanda d’aquests i altres serveis premium augmentarà en els propers anys, atesa la ubiqüitat dels mòbils ara.

En aquest context, Reliance Infocomm ha llançat la seva pròpia xarxa mòbil anomenada “jio”

Índia Una inversió de $ 20 mil milions en el sector telefònic, que exercirà un paper fonamental en la tracció d’alta velocitat 4G serveis d’Internet per a l’usuari comú. Mentre que les tarifes de trucades a l’Índia estan entre els més barats, les dades d’alta velocitat encara eren bastant cars per a la majoria dels usuaris. Jio s’espera que tingui un efecte dòmino en els altres proveïdors de serveis mòbils, així, on tota la indústria s’actualitza a les xarxes 4G i LTE. S’espera que la disponibilitat d’Internet d’alta velocitat porti canvis específics als hàbits d’Internet dels usuaris, amb molts d’ells exigint ara serveis premium com vídeo a la carta i altres utilitats de dades intensius.

El Govern de l’Índia també ha posat en marxa el seu programa Digital Índia

El que es pretén millorar la infraestructura en línia i augmentar la connectivitat a Internet. El seu objectiu és proporcionar a tots els ciutadans serveis públics en línia, i té plans específics dirigits a les zones rurals.
Els factors actualment en el treball en els sectors digitals i aliats de l’Índia ofereix una oportunitat sense precedents per a qualsevol inversor i empresari que busquen aprofitar un mercat.

El creixement esperat en els usuaris mòbils i de dades també portarà creixement en comerç electrònic, banca en línia i altres serveis premium basats a la web.

A més, el ja famós sector de TI de l’Índia veurà beneficis clars a un mercat domèstic més accessible. A més, fins i tot les indústries de maquinari que estan destinades a subministrar la infraestructura digital poden esperar unes poques dècades de creixement sense restriccions. internacionalitzacio5
Les regles de la IED recentment relaxades i les exempcions especials concedides per la tecnologia d’avantguarda signifiquen que les empreses estrangeres tenen un clima molt favorable per establir operacions al país. A més, amb el programa Make in Índia, hi ha incentius especials per a les empreses que poden crear i subministrar solucions tecnològiques dins de l’Índia. Ara és molt fàcil d’establir una empresa de tecnologia, R & amp; amp; D instal·lació o la preocupació de fabricació a l’Índia. Tenir personal local també ajuda a resoldre el problema de la localització, el que permetrà als propietaris de negocis arribar a un major nombre d’usuaris en els idiomes i estats regionals.

Donada la confluència altament avantatjosa dels factors que alimenten el creixement de l’economia, el sector digital de l’Índia és una oportunitat definida perquè els empresaris explorin noves possibilitats i facin els seus negocis prosperar.

THOMAS JOSEPH Director d’MAPP CAMARAS DE LLEI

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Posicionament de marca; Barcelona com a exemple

Next Story

Les empreses amb facturació superior als 10 milions d’euros han de pagar anticipadament el 23% del seu resultat

Latest from Competitivitat