Missions comercials a Colòmbia! T’apuntes al nostre viatge empresarial?

Les missions comercials ofereixen a l’empresa una bona oportunitat per promocionar els seus productes en un mercat d’interès, podent establir contactes amb clients potencials, obtenint informació del mercat in situ i tenint l’oportunitat d’avaluar les oportunitats de negoci existents. Des de fa diversos anys, des del departament Internacional organitzem viatges empresarials  arreu del món ja que creiem que és una molt bona fórmula per conèixer nous mercats.

Llatinoamèrica és una de les zones geogràfiques objectiu d’enguany i, més concretament, els mercats xilè i colombià

Per què Xile i Colòmbia?

Xile és l’economia emergent més valorada de la regió llatinoamericana i una de les més reconegudes a nivell global

Xile és l’economia emergent més valorada de la regió llatinoamericana i una de les més reconegudes a nivell global. Destaca pel tenir uns estàndards econòmics, polítics i socials equiparables als d’un país desenvolupat. L’expansió i creixement de Xile comporta que constantment necessiti nodrir-se d’una gran quantitat de productes i serveis que el país no pot abastir per si mateix.

Així doncs, Xile  ofereix un gran ventall d’oportunitats a les empreses emprenedores de Catalunya. Xile s’adapta bé a l’empresari català pel que fa a la seva exigència de qualitat i bon fer, a la facilitat de comunicació per l’idioma i, cada vegada més, quant al nombre i freqüència de connexions aèries.

Colòmbia és un país econòmicament sòlid gràcies al seu potent mercat interior, als seus recursos naturals i a la seva obertura a l’exterior

Colòmbia, per la seva banda, ha experimentat un creixement mitjà del 3% anual del PIB durant els darrers 30 anys. És un país econòmicament sòlid gràcies al seu potent mercat interior – 48,6 milions d’habitants – als seus recursos naturals i a la seva obertura a l’exterior. 

Colòmbia, a més, té un acord de lliure comerç amb la Unió Europea des de 2012 que facilita considerablement les operacions comercials. Gràcies al creixement de la classe mitjana s’ha obert un nou ventall de oportunitats tals com:

Oportunitats a Colòmbia

  • Indústria: Siderúrgica, Automoció, Màquinaria de construcció, Màquinaria Industrial, Material elèctric.
  • Agricultura: Maquinària per preparació conreu, Maquinària- centres magatzematge, Fertilitzants i agro – nutrients. Química orgànica.
  • Alimentació: Oli d’Oliva, Vins D.O.
  • Hosteleria + Turisme
  • Farma-química
  • Confecció/Moda Femenina
  • TIC: Software i programació, Projectes especialitzats, Telecomunicacions.
  • Energies renovables
  • Especialitats veternàries

Amb totes aquestes oportunitats creiem que es un bon moment per anar a Colòmbia a conèixer-les in-situ i és per això que us animem a  descobrir aquest país i explorar les seves oportunitats comercials!

Com preparem les missions comercials?

La missió empresarial a Colòmbia visitarà les ciutats de Bogotà i Medellín per a realitzar-hi reunions B2B personalitzades. Es disposarà de dos dies i mig per a reunions de negoci a Bogotà i d’un dia i mig a Medellín. L’arribada a Bogotà serà el diumenge 22 de maig i el vol de tornada sortirà el divendres 27 al vespre.

PIMEC t’ofereix la possibilitat d’obtenir d’una agenda de reunions personalitzades que inclourà informes de les empreses,  feedback de les comunicacions prèvies a la celebració de les reunions i l’organització logística per a les visites. A més, s’hi inclou un dossier específic del sector o producte de la teva empresa en el context colombià i s’adjuntarà un dossier informatiu del país amb les possibilitats detallades que ofereix el mercat colombià, les dades macroeconòmiques dels darrers 4 anys, cultura empresarial local i informació sobre la documentació i condicions legals per al comerç amb Colòmbia.

Trobareu més informació aquí

No dubteu en contactar-nos i inscriure-us al viatge!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Evita la fuita d’informació a través del correu electrònic

Next Story

Catàlegs digitals: L’eina que tots els comercials necessiten

Latest from Competitivitat