La recepta de l’èxit: innovació + un equip compromès

Rimsa és una pime familiar situada a Sant Feliu de Llobregat que, al llarg dels seus 35 anys d’història, ha aconseguit convertir-se en una empresa líder en la producció d’additius per a la seva aplicació en pastilles de fre, i en un dels principals proveïdors mundials de fibres d’acer i polimèrica per al reforç del formigó, les quals tenen aplicació en obres de construcció de ports estatals, naus logístiques i túnels, a nivell nacional i internacional. El 2007 aquesta empresa va prendre una decisió estratègica amb l’adquisició de la seva competència anglesa en el sector de la fricció. Aquest fet va donar un impuls al procés d’internacionalització de Rimsa.

Manuel Carbajo, fundador de Rimsa, assegura que mai va pensar arribar tan lluny: l’empresa és present en més de 25 països en els 5 continents i compta amb un equip multidisciplinari dedicat a la investigació, el desenvolupament i la innovació de solucions de confiança, adaptables i sostenibles.

“M’omple de satisfacció veure tot allò que hem aconseguit i que tot el temps i els esforços invertits han valgut la pena”, assegura Manuel Carbajo després d’afirmar que la clau de l’èxit d’aquesta pime és “la innovació i un equip compromès”. En aquest sentit, afegeix que “no hi ha èxit sense derrota”, ja que tot requereix un temps en el qual cal molta dedicació i passió pel que es fa.

35è aniversari i nova pàgina web

Amb motiu del seu 35è aniversari, aquesta empresa ha creat una pàgina web en la qual recopila la seva història i destaca els seus principals assoliments. El fundador de Rimsa posa de manifest que l’honestedat amb tots els socis i/o col·laboradors és la clau de la confiança que propicia la creació d’una aliança que garanteix la continuïtat i el futur. A més, defensa la capacitat de resiliència i l’adaptabilitat dels negocis com a elements clau per a la supervivència de les empreses en moments de crisi, com la del coronavirus o la de 2007.

L’equip de Rimsa

En relació amb el capital humà, Manuel Carbajo atribueix a la plantilla l’èxit de l’empresa durant aquests anys: “Les persones són part fonamental de tot l’engranatge; són la imatge de l’empresa i el seu motor principal”. Així mateix, considera que és fonamental que l’equip estigui alineat amb els valors de la companyia, i que, per la seva banda, la companyia doni exemple.

El futur de l’empresa

El Manuel segueix actiu en l’empresa i es mostra orgullós de veure que la següent generació està molt il·lusionada amb el projecte. “Desitjo que continuïn durant molts anys més, sent capaços de mantenir l’essència amb uns objectius ben marcats i amb humilitat”, conclou.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Què no t’expliquen els diaris sobre el decret del teletreball?

Next Story

L’alimentació conscient a través de productes ecològics i de proximitat

Latest from Competitivitat