Recupera el 12% de la inversió realitzada en Innovació Tecnològica

Saps com recuperar el 12% de la despesa en la millora de productes o el desenvolupament d’un nou? Com realitzar les deduccións per Innovació Tecnològica?

En altres ocasions hem parlat del que suposa poder deduïr-se i estalviar quantitats importants en el impost de societats. Es molt important que les empreses puguin tenir aquesta informació de primera mà, ja que moltes ja ho estan fent i en conseqüència ja s’han beneficiat en els exercicis anteriors.

Recordem que les deduccions per R+D+i i IT (Innovació Tecnològica) van ser introduïdes pel Govern a Espanya per fomentar el canvi de model productiu i la millora de la competitivitat a través de la innovació.

Les deduccions fiscals per activitats d’Investigació i Desenvolupament i Innovació Tecnològica, reflectides en l’Article 35 del TRLIS, són les ajudes més potents en el marc fiscal de l’OCDE

Es per això, que l’empresa després decideixi utilitzar-les o no aquestes deduccions ja serà cosa seva, tanmateix, el més important és que les conegui per així poder pendre aquesta decisió.

Permeten recuperar fins al 59% de les despeses incorregudes en R+D+i (hores de personal, prototips, subcontractacions, amortitzacions …) i un 12% de la inversió realitzada en Innovació Tecnològica

Aquest concepte d’innovació tecnològica és el que moltes empreses desconeixen que poden ser beneficiàries de les deduccions fiscals. Ja que tota empresa que fabrica un producte per defecte i quasi diria per obligació del mercat l’ha de millorar cada any. Es aquí on aquesta millora realitzada i totes les hores aplicades a la millora, ja siguin pròpies o externes tenen el dret de ser deduïdes amb el 12%, recuperant aquest import en el pagament més reduït del impost de societats, o acumulat en crèdit fiscal en empreses sense beneficis.

Cal recordar, que La Llei d’Emprenedors 14/2013 estableix la possibilitat d’aplicar les deduccions per R + D + I sense limitació en la quota íntegra de l’impost de societats, i fins i tot, aquelles empreses sense benefici poden monetitzar el 80% de les deduccions calculades en cash directe.

Es per això, que la deducció fiscal en R+D+i és un element molt important a ser tractat per a les empreses, ja que entre d’altres ens permeten també:

Efecte financer immediat sobre el resultat net i els fons propis

Possibilitat de reduir l’Impost de Societats i acumular un crèdit fiscal fins a 18 anys

Es per això que des de PIMEC gestionem íntegrament aquestes desgravacions fiscals als nostres socis per a les activitats relacionades amb la R+D e Innovació Tecnològica, i els hi donem la màxima seguretat jurídica gràcies a l’experiència dels nostres especialistes per a no tenir problemes amb l’augment d’inspeccions dels últims anys a les empreses.

I vosaltres? Teniu el 100% de garantia sobre els imports que us deduïu? Moltes empreses si que el tenen!

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Com són avui les empreses del futur?

Next Story

El crowdfunding: la nova economia col·laborativa

Latest from Competitivitat