Comerciants, treballadors i autònoms socorren Barcelona en l’atac de les Rambles

Gràcies als comerciants, treballadors, empresaris, comerços i autònoms, i la ciutadania en general, el brutal atac de les Rambles de Barcelona va tenir un contrapunt trascendental en ser ells els primers en socórrer i acollir amb valentia i humanitat als afectats per la incomprensible tragèdia.

S’han vist innumerables mostres de suport des d’oferiments de refugi i transport, fins a menjar gratuït, atenció i serveis als necessitats, o les cues que van colapsar els hospitals per a donar sang per als ferits.

Infermers i infermeres informaven de que estarien tota la nit treballant si fèia falta i la Creu Roja alertava de que existien reserves suficients per atendre els ferits tot i que els hospitals seguirien oberts a donants.

Els taxis van oferir serveis gratuïts per a transportar ferits i ajudar a desallotjar la zona.


Turisme de Barcelona oferia allotjament gratuït als turistes que s’allotjaven en hotels situats dins la zona acordonada, així com els ciutadans oferien les seves pròpies cases per a les persones que s’havien quedat sense transport o allotjament.

Així mateix, les organitzacions patronals i sindicals catalanes mostraven la seva unitat condemnant enèrgicament l’atemptat i mostrant la seva solidaritat i suport a les víctimes i als seus familiars i amics/es en una crida conjunta a la cohesió entre tots els ciutadans i ciutadanes.

Crec que ens podem sentir orgullosos del gran col.lectiu de comerciants, treballadors i autònoms que tenim al territori i si… encara hi ha esperança!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

L’estiu va per llarg: predicció meteorològica del 19 a 25 d’agost 2017

Next Story

L’enviament de SMS torna a ser una eina habitual per a les campanyes de publicitat

Latest from Panorama