/

La importància d’implementar accions per assolir l’Agenda 2030 dins les empreses

La situació actual de crisi sanitària, econòmica i social a conseqüència dels efectes de la Covid-19 ha fet que s’hagin accentuat algunes desigualtats i que alguns serveis essencials hagin patit afectacions, fent que les persones que pertanyen a col·lectius en risc d’exclusió social quedin encara més desemparades.

Davant d’aquesta situació, la Fundació PIMEC continua treballant per apropar a les pimes i als autònoms de Catalunya totes aquelles accions i mesures que suposen un benefici per a la societat en general i que, a la vegada, aporten valor afegit a l’activitat empresarial que desenvolupen dins un exercici de Responsabilitat Social Corporativa.

En aquest sentit, des de la Fundació PIMEC es segueix fent un treball de conscienciació dins el teixit productiu català sobre la importància d’implementar accions per assolir l’Agenda 2030 de les Nacions Unides i els seus Objectius de Desenvolupament sostenible (ODS), com per exemple el que es fa conjuntament amb Unicef Comitè Catalunya, tal com es va acordar al conveni de col·laboració signat per ambdues entitats el passat mes de juliol.

Moltes vegades les petites accions poden significar millores importants a l’hora d’anar cap a un món més sostenible i just. Si tots aportem el nostre granet de sorra, podem aconseguir una millor societat i un millor entorn. En tot aquest procés, les aportacions que es facin des de les empreses, independentment de la seva mida i el sector al qual pertanyen, seran fonamentals a l’hora de sumar esforços en aquest sentit.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Els EPIs per combatre la pandèmia al Museu del Disseny

Next Story

2021: Quadern de bitàcola per a pimes i autònoms

Latest from Consells empresarials