Las Planchitas neix de la mà de la Fundació PIMEC

Nuno Campos ha creat el seu somni, Las Planchitas, un petit restaurant-taqueria mexicana amb elaboracions casolanes. Des dels Punts d’Autoocupació Incorpora (PAI) Barcelona i Baix Llobregat i l’Hospitalet, en col·laboració amb l’Obra Social ”la Caixa”, acompanyem persones emprenedores per tal que puguin desenvolupar els seus projectes d’autoocupació.

El Nuno va arribar a la Fundació l’estiu de l’any passat, ja que es trobava a l’atur, i va aprofitar aquella conjuntura per donar forma a la idea que tenia al cap, obrir un restaurant de qualitat mexicà al centre de Barcelona.

Las Planchitas és una taqueria que se centra en un servei de restauració amb els motlles d’una autèntica taqueria mexicana, on ofereixen un nou mètode de presentació dels tacs, aliats a la frescor del blat de moro natural i als colors dels ingredients que utilitzem en el procés artesanal d’elaboració de la tortilla. Las Planchitas està ubicat en ple centre de Barcelona (C/Enric Granados, núm. 26), i tant el Nuno com el seu equip ofereixen un moment de benestar per gaudir d’aquest sabor especial del menjar mexicà en un ambient molt acollidor. Las Planchitas és un restaurant sostenible; com a exemple, les canyetes que posen a les seves begudes són de blat.

Des de la Fundació vam participar i ajudar en la preparació, desenvolupament i creació del pla de negoci, i continuem realitzant-ne un seguiment per aconseguir la consolidació del restaurant. Totes aquestes accions es fan mitjançant l’acompanyament individual, que consisteix en assessoraments per part de persones empresàries voluntàries que fan de mentors i mentores del projecte.

En aquest recorregut també hem ajudat el Nuno en el procés de selecció per muntar el seu equip. La Fundació disposa d’un servei d`intermediació laboral per ajudar a trobar feina a persones en situació de vulnerabilitat. En aquest cas, hem fet una preselecció de candidats i candidates i hem coordinat el procés de selecció, gràcies al qual una persona ha pogut trobar feina i reincorporar-se al mercat laboral. (Treballem en col·laboració amb la xarxa Incorpora de l`Obra social La Caixa.)

La Fundació acompanya persones amb una idea de negoci i/o que tinguin coneixements d’una professió per poder crear la seva empresa. Atenem diferents col·lectius: aturats de llarga durada, persones de més de 45 anys, dones amb dificultat per inserir-se al mercat laboral, joves o immigrants.

Objectius de Desenvolupament Sostenible relacionats:

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

El meu superheroi favorit? La figura de l’autònom!

Next Story

Llei de Contractes del Sector Públic. Un primer balanç

Latest from ODS i RSC