“Els comerços locals poden competir amb els Amazons del mercat oferint una opció de lliurament que és fins i tot millor per als seus clients”

ENTREVISTA A DAVID SAENZ, DIRECTOR D’OPERACIONS DSTUART 

Què significa per a vosaltres el premi al millor Software? 

Suposa un reconeixement al treball que s’ha realitzat durant aquests anys per aconseguir una plataforma d’última milla que faci la vida més fàcil a comerciants i petits empresaris, ajudant-los a satisfer les noves necessitats dels consumidors digitals. La nostra innovadora plataforma facilita la recollida de comandes en menys de 7 minuts i l’opció de lliurar-les en menys d’1 hora. 

Com podeu ajudar el petit comerciant? 

Li oferim nous canals d’accés als consumidors i posem al seu servei una tecnologia innovadora que l’ajuda a gestionar els seus encàrrecs i lliuraments. Amb Stuart, el comerciant té la possibilitat de competir amb els Amazons del mercat gràcies a una opció de lliurament que és fins i tot millor per als comerços i pimes.  

Quina serà la vostra estratègia per aproximar-vos al petit comerç? 

La nostra tecnologia proposa un servei que respon a les necessitats de les pimes i dels consumidors. Segons dades de l’Associació Espanyola d’Economia Digital, el 57% de les empreses que disposen de botiga física també disposen d’e-commerce, i el 16% planeja posar-lo en marxa al llarg d’aquest any. Per fer front a aquest repte, oferim un servei de multilliurament amb un estalvi considerable per entrega.  

Com ho faig si tinc un comerç i vull portar els meus productes als meus clients a través vostre? 

El procés és senzill i ràpid: amb 4 clics pots enviar els teus productes mitjançant la nostra web, l’App o l’API. Només t’has d’inscriure, incloure l’adreça de recollida i lliurament, seleccionar el vehicle i la teva comanda s’entregarà quan vulguis.? 

Què us diferencia d’altres plataformes com AmazonGlovo, etc.? 

A diferència d’aquestes plataformes, Stuart no és un servei de missatgeria per al client final i permet al client oferir lliuraments amb la seva pròpia marca; això vol dir que no competim amb els comerços sinó que els donem suport. Un cop feta la primera comanda, quan el consumidor vulgui fer-ne una altra només haurà de contactar directament amb el local o visitar la seva pàgina web. Només proveïm la tecnologia i connectem el local amb el repartidor.  

Un altre factor que ens diferencia és la nostra API, que es pot integrar en qüestió d’hores al web del comerç, cosa que permet a les botigues oferir als seus clients una opció d’entrega més ràpida i econòmica. 

En quines ciutats teniu presència actualment? 

Comptem amb 200 treballadors distribuïts en 51 ciutats europees. Destaquen: París, Madrid, Londres, Manchester, Lió i Barcelona, on hi ha el centre de desenvolupament.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Què li aporta a l’empresa l’acreditació de competències?

Next Story

Adequar l’FP als requeriments de les empreses

Latest from Competitivitat