Les pimes catalanes no paren

La crisi econòmica va fer estralls. La sortida d’aquesta, més o menys evident dependent dels sectors, s’està fent cada cop més evident. Les pimes catalanes no paren. De fet, no han parat mai de lluitar, de superar les pedres que s’han trobat al camí i de persistir per poder preparar-se per, algun dia, tornar a créixer.

Fins i tot amb les incerteses que ens han acompanyat en els últims temps, no paren. No s’ho poden permetre. La seva posició individual no és tant dominant ni tindran mai la repercussió mediàtica que tenen d’altres “germans grans”. Però aquí estan, i en conjunt (un 99% concretament), tenen un potencial inigualable.

https://www.youtube.com/watch?v=FQ2o1Wig1w8

Des de l’àrea financera de PIMEC hem col·laborat al 2017 amb 12 empreses amb projectes estratègics molt específics de creixement i millora de la competitivitat, ajudant-les a trobar els recursos financers necessaris per executar-los.

Projectes que s’han traduït en inversions productives molt importants i en una significativa creació de nous llocs de treball. Sectors tradicionals amb un fort component d’innovació contínua, de tots els territoris de Catalunya i amb una clara aposta per la internacionalització.

Més concretament, la inversió productiva total del conjunt d’aquests projectes ha estat de 28M€. Només a l’any 2017 el desenvolupament d’aquests projectes ha provocat la creació de 243 nous llocs de treball, un 15% dels quals destinats a treballadors desafavorits, amb un equivalent econòmic de 6M€.

És un orgull poder assessorar des de l’àrea financera a un volum anual aproximat de 1.000 pimes per ajudar-les a potenciar els seus negocis.

Nosaltres tampoc parem!

I tu? Si no pares, contacta’ns!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

L’economia col·laborativa vol canviar el món

Next Story

7 bones practiques per tenir èxit en un Networking

Latest from Competitivitat