Maria Rosa Agustí: “Digitalitzar-nos ens ha permès abaratir costos i tenir més visibilitat”

L’Associació Gironina d’Empresàries (AGE), presidida per Maria Rosa Agustí, ha impulsat una plataforma online per vendre a través d’Internet els productes i serveis de les empreses gironines que formen part d’aquesta associació.  La plataforma compta amb 16 pimes i més de 100 productes: serveis relacionats amb les noves tecnologies, paquets gastronòmics, articles de regal…

Com va sorgir la idea de crear aquesta plataforma online adreçada a pimes liderades per dones?

La crisi de la Covid-19 va posar sobre la taula allò que totes volíem, però que en el dia a dia se’ns feia complicat: l’oferta online dels productes de les nostres empreses. El nostre lema sempre ha estat “sola caminaràs, però juntes arribarem més lluny” i ens calia fer-ho online.

Com vau aconseguir fer-la realitat?

Vam veure que PIMEC facilitava als seus associats la possibilitat d’accedir al programa “Cap empresa sense web”, tot oferint-nos crear una pàgina web amb 3 mesos d’allotjament gratuït amb l’objectiu que les empreses es digitalitzessin. Va ser llavors quan nosaltres vàrem aprofitar aquesta oportunitat que ens donava la patronal per demanar fer el mateix, però en una sola web per a totes les nostres empreses i no en una per cadascuna.

Quin és el principal objectiu d’aquesta plataforma?

Una part important de l’AGE són empreses petites i empresàries autònomes a qui cal ajudar en la seva digitalització empresarial. Ara per ara, l’objectiu principal és mostrar-nos al món juntes, bàsicament per dos motius: abaratir costos i facilitar que els nostres productes es puguin trobar en aquest immens món que és Internet.

Qui forma part d’aquesta plataforma?

A la llarga, en aquesta plataforma hi ha lloc per a tothom, només faltaria. En aquests moments d’inici, són les sòcies d’AGE les que han de gaudir del suport i els avantatges de formar part de la plataforma.

Com està funcionant i quines previsions i reptes de futur teniu?

De moment, estem tenint molts visitants i crec que la plataforma està agradant molt. Estem molt contentes, ja que el camí no ha estat fàcil.

El repte més gran de futur, sens dubte, és com gestionar una web amb milers de productes i serveis de casa nostra. No tant pel client, sinó per la nostra organització interna.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

L’alimentació conscient a través de productes ecològics i de proximitat

Next Story

No som el problema, som la solució

Latest from Competitivitat