Les pimes necessiten suport expert per accedir a fons europeus

Una de les alternatives més desconegudes per a moltes pimes a l’hora de trobar finançament per als seus projectes son els fons que provenen d’Europa, concretament de programes gestionats per la Comissió Europea.

L’amalgama de programes, subprogrames, línies, accions, iniciatives, etc., és inabastable per a qualsevol persona, i òbviament una empresa petita o mitjana no té els recursos necessaris per treballar i aprofitar totes aquestes possibilitats potencials.

Es fa necessari un òrgan de suport especialitzat en aquest tipus de fons, proper a les empreses i amb coneixement professional del seu dia a dia, i també connectat amb l’Administració Pública local, catalana, espanyola i europea, que pugui facilitar aquesta tasca a les empreses i aportar valor afegit.

Una empresa petita o mitjana no té els recursos necessaris per aprofitar totes aquestes possibilitats potencials

És per això que, fa uns quants anys, a PIMEC es va crear l’Oficina de projectes europeus amb un objectiu molt concret: ajudar les pimes a accedir a fons europeus.

El 2014, fruit d’aquesta tasca, el Ministerio de Ciencia e Innovación, a través del CDTI (Centro Desarrollo Tecnológico Industrial) va certificar oficialment la Oficina de Proyectos Europeos de PIMEC, confirmant així, i potenciant encara més, l’objectiu inicial per la qual s’havia creat.

A dia d’avui, l’Oficina de Projectes Europeus treballa amb empreses, autònoms, emprenedors i col·lectius de tot tipus ajudant-los a valorar, preparar, col·laborar amb partners i obtenir els fons necessaris pels seus projectes. A més, disposa d’una oficina a Brussel·les amb una delegada permanent a disposició de els empreses.

Si vols accedir a fons i programes europeus només has de contactar amb nosaltres.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Sentència del jutjat social nº39 de Madrid, de 3 de setembre de 2018 (284/2018), sobre treballadors autònoms a Glovo

Next Story

Garanties: concepte i tipologia

Latest from Competitivitat