Mai plou a gust de tothom: predicció meteorològica del 26 d’agost a l’1 setembre 2017

“Mai plou a gust de tothom” Aquest refrany català és una veritat com un temple. Aquí tenim la predicció meteorològica fins divendres vinent.

Les terrasses a l’aire lliure, els espectacles en plena natura, els venedors d’aire condicionat, les piscines, begudes refrescants, glaçons…la llista és inacabable, sectors tots ells beneficiats clarament per la manca de pluges, la calor i les abundants hores de sol d’aquest estiu.

Fa un parell de dies ens preguntaven en broma des del sector vitivinícola si no podríem fer ploure una mica, la sequera està complicant-li la vida a l’agricultura del nostre país.

Doncs ja us podem anunciar que haurem d’esperar gairebé una setmana més per poder parlar d’un canvi de situació

Autor: Alfred Rodríguez Picó

A partir d’avui i fins dimecres o dijous vinents ben bé, una massa d’aire provinent del nord d’Àfrica, transportant polsim saharià en suspensió, ens continuarà proporcionant temperatures elevades, especialment entre diumenge i dimecres. Alguns núvols s’aniran passejant i de tant en tant podran deixar anar alguna gota de fang, que faran més la guitza que no pas una altre cosa…i de retruc un altre sector a tenir en compte: el dels rentacotxes. Sàpiga també que la pluja de fang embruta els panells solars, interferint en el seu rendiment.

Per cert, si entre aquest cap de setmana i mitjans de la setmana vinent no es troba del tot fi, té mal de cap, punxades en una antiga ferida, no dorm massa bé, certa irritabilitat…podrà donar-li la culpa al temps! situacions de temperatura elevada combinades amb elevada humitat i pols saharià en suspensió juntament amb vent del sud a capes atmosfèriques superiors comporten aquest tipus de molèsties, tot i que sempre són molt subjectives, cadascú ho notarà d’una forma diferent.

Per acabar, creiem que un cop s’hagi iniciat setembre es produirà un canvi de situació que podrà portar-nos tempestes, veurem si algunes d’elles massa fortes. Sigui previsor i faci arreglar goteres i esquerdes per on la pluja s’hi pot escolar…no es recordi de Santa Bàrbara només quan trona.  Fins divendres vinent!

Per gentilesa de Taiko Meteorologia

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Pimes: de l’expansió a la crisi, i de la crisi a la recuperació econòmica

Next Story

Preparats per a assumir pujades salarials?

Latest from ODS i RSC