Mascaretes transparents: seguretat i inclusió

Mar Màgic és una pime familiar barcelonina, que comercialitza peces de vestir i complements amb taller de brodat propi. La seva gerent, Júlia Ferrer, explica que la seva activitat empresarial abraça diferents sectors, tant industrials com empreses diverses que necessiten producte d’imatge o marxandatge: “Al taller brodem tota classe de productes, des de caixmir fins a pell, i una de les nostres prioritats és donar suport a projectes de disseny o a iniciatives personals o d’empreses”.

Amb la crisi de la Covid-19 aquesta pime va patir una baixada de vendes molt gran, segons confirma la seva gerent. “L’activitat dels nostres clients ha baixat entorn del 75% i, per tant, també la nostra amb una afectació deguda sobretot a la suspensió d’activitats esportives i les restriccions al sector serveis”, ha assegurat. En canvi, altres sectors que sí que han funcionat, com el transport i els tallers mecànics, han mantingut les comandes amb normalitat. Júlia Ferrer destaca que, com que tenen un ventall enorme de clients, han pogut sobreviure als efectes de la pandèmia, tot desitjant “tornar a rebre comandes quan es reactivin els sectors aturats actualment”.

Mascaretes transparents

Júlia Ferrer explica que van començar a dissenyar mascaretes higièniques per protegir el sector de l’hostaleria, davant la demanda d’alguns clients, com per exemple el restaurant Can Lluís: “Vam començar el procés per homologar la mascareta higiènica i la vam enviar als nostres familiars i amics. Llavors dues nebodes, una logopeda i l’altra professora de llengua de signes, ens van posar de manifest els problemes que està tenint el col·lectiu de sordmuts amb les mascaretes, ja que tapen la boca i impedeixen la comunicació òptima d’aquestes persones”. Així és com va sorgir la idea de fabricar mascaretes transparents, les quals ja es fan servir a escoles, així com logopedes i el col·lectiu de sordmuts, entre altres.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Josep Gassiot: “La preocupació de les pimes de la construcció es concreta en el primer semestre de 2021 i els projectes pendents de l’evolució de la Covid-19”

Next Story

Els EPIs per combatre la pandèmia al Museu del Disseny

Latest from Competitivitat