/

Les Pimes catalanes deixem empremta a Rio 2016!

Els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro que acaben de començar han posat de relleu la competetivitat de les pimes catalanes. Dos elements clau de la cerimònia d’inauguració Rio 2016 comptaven amb “segell català”.

El “segell català”a la ceremònia d’inauguració Rio 2016

Per una banda, la torxa olímpica havia estat dissenyada i fabricada per l’empresa de Caldes de Montbui Recam Laser. Sobre un disseny inicial d’un estudi de disseny brasiler, l’empresa del Vallès Oriental, especialista en el treball del metall amb làser, aconseguí una peça complexa amb forma curvada feta amb ferro, alumini i plàstic, que destaca per la seva estètica.

La cerimònica d’obertura dels Jocs acabà amb un vistós castell de focs artificials amb el segell de l’empresa catalana Pirotècnia Igual. Fundada el 1920, però amb orígens a finals del S. XIX, l’empresa és responsable habitual dels grans espectacles pirotècnics a Catalunya, com el de les Festes de la Mercè a Barcelona. L’empresa dissenya i organitza desenes d’espectacles arreu del món i el 2014 ja s’encarregà de la cloenda del Mundial de Futbol al Brasil.

Aquests dos fets fan palès que les pimes catalanes són capaces de competir al més alt nivell arreu del món.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Emprèn en català com a factor d’RSE

Next Story

Com va afectar la crisi econòmica el mercat de treball català?

Latest from Competitivitat