/

Posa vida a la teva comunicació

La capacitat de comunicar pot marcar la diferència entre l’èxit o el fracàs en tots els aspectes de la nostra vida. Segur que si dones un cop d’ull al teu voltant, et donaràs compte que aquelles persones que coneixes i que han tingut èxit en els seus esforços, normalment tenen una alta capacitat de comunicació. Per altra banda, hauràs pogut observar que aquells que no tenen aquesta habilitat, els costa més assolir els seus objectius.

La comunicació representa el cor de la vida, el batec dels nostres pensaments, emocions i inquietuds.

comunicacioÉs una activitat essencial que ens permet viure en societat i establir contacte amb el nostre entorn. Les persones necessiten compartir les experiències i els neguits, per tal de sentir la complicitat amb els altres. De fet, aquells i aquelles que transmeten i interpreten millor la informació que circula pel seu entorn viuen més temps i millor.

El poder de la Paraula

De manera instintiva venerem a l’artista, pintor o músic. La societat en el seu conjunt es veu reflectida en ells com a éssers no del tot ordinaris. I no ho són. Ells dominen l’art de la comunicació en la màxima expressió i són capaços de traduir les emocions que tenen a l’interior. No obstant això, la comprensió i l’expert ús de la comunicació no és només per a l’artista, és per a qualsevol persona. Tots i totes podem fer ús de la paraula per tal d’exterioritzar els sentiments que neixen en el nostre interior.

comunicacio4

En aquest sentit, hem de ser conscients de la importància d’una bona comunicació, ja sigui a l’àmbit laboral, familiar o social. L’adquisició del llenguatge constitueix un dels aspectes principals de desenvolupament psicològic i gràcies a la paraula donem vida als nostres pensaments i simplifiquem estats o processos mentals.

Comunicar és el fonament de tota vida social i una eina de relació, de desenvolupament i de convivència.

comunicacio11Per últim, espero que aprofitis aquesta capacitat que tens i que converteixis en comunicació tots els pensaments i inquietuds que resten en el teu interior.

 

El meu, en aquestes darreres hores de l’any, és desitjar-te un meravellós i feliç any.

Eva Prats

Directora de Comunicació de PIMEC

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

L’evolució de les polítiques d’ocupació

Next Story

Deixa’t inspirar per la cultura el 2017

Latest from Competitivitat