S’acaba la calorada: predicció de la meteorologia del 4 a l’11 d’agost 2017

A partir d’avui cada divendres tindrem una cita amb la meteorologia,  prediccions pels següents set dies amb consells de tota mena per al teu negoci, depenent de les variacions meteorològiques previstes.

La calorada que estem patint té data de caducitat: diumenge 6 d’agost. No cal dir que s’ha disparat el consum de begudes refrescants i gelats, les platges i piscines fan “l’agost” i la venda d’aparells d’aire condicionat no s’atura.

Estem registrant pics de consum energètic que superen als que es donen amb onades de fred a l’hivern. De fet estem tenint el segon estiu més calorós des del terrible 2003…i així continuarà durant aquest cap de setmana, a refrescar-se com puguem, enguany la canícula és potent.

Però hi ha canvis a la vista! Diumenge ja notarem una lleugera refrescada cap al nord del país amb alguna tempesta, però serà a partir de dimarts i fins divendres dia 11 d’agost quan gaudirem d’uns aires més frescos, sense que falti alguna bona tronada.

 

La baixada de temperatura, especialment dimecres i dijous, serà contundent, sobretot venint d’on venim

Segurament disminuirà una mica l’afluència a platges i piscines, també baixarà el consum energètic i aquelles feines que es realitzen a l’aire lliure, per exemple al sector de la construcció, jardineria, agricultura… podran fer-se amb un ambient molt més suportable.

Tanmateix entre dimarts i dijous, algunes tronades que poden afectar preferentment Barcelona, Girona i nord de Lleida poden interrompre la planificació d’alguna activitat. Dimarts al vespre o dimecres seran bons dies per obrir portes i finestres i ventilar les cases. Ara bé, a partir de divendres de la setmana vinent l’ambient tornarà a escalfar-se i de nou la calor anirà guanyant punts.

Tenim a les portes un respir d’uns quatre dies però compte, encara queda estiu per estona!

Per gentilesa de Taiko Meteorologia

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

La bonificació per a la contractació de familiars: una millora de difícil ús

Next Story

Realitza una anàlisi qualitativa en tancar el semestre

Latest from ODS i RSC