/

#8MRural: FADEMUR denuncia les desigualtats en el món rural

#8MRural: FADEMUR crea un “planter virtual” per denunciar les desigualtats que pateixen les dones en el món rural

El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, i en virtut del conveni de col·laboració que tenim amb FADEMUR (Federación de Asociaciones de Mujeres Rurales), des de la Fundació PIMEC ens sumem a la campanya a favor de donar visibilitat a les desigualtats de gènere que pateixen les dones en el món rural, com ara la violència de gènere, la poca participació en la presa de decisions, dificultats en l’accés a noves tecnologies, entre d’altres.

Per això, no només han creat un llistat amb els principals problemes a què s’enfronten, sinó que, alhora, en l’era digital i de distanciament social en què ens trobem a causa de la COVID-19, han llençat la iniciativa del “planter virtual”.

La iniciativa consisteix en la recollida de firmes, en format de llavors virtuals, per defensar la lluita de les dones en el món rural. Passades unes hores des de la recollida, les llavors acaben germinant en un mapa, on surt la localitat de la persona que ha signat.

Amb aquesta sembra virtual volen generar un debat constructiu dins del feminisme rural, i per això demanen i animen la societat a participar-hi, a través de les xarxes socials amb el #8MRural, aportant les seves reivindicacions o denúncies.

Des de la Fundació PIMEC i PIMEC us animem a participar en la campanya, a formar part d’aquesta iniciativa i a sembrar la vostra llavor en el planter virtual!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Nous reptes de futur per a l’assessor de la igualtat d’oportunitats

Next Story

EPI Industries, un engranatge del teixit de pimes per a l’Agenda 2030

Latest from ODS i RSC