/

Benvinguts a la secció Internacional!

L’objectiu d’aquesta secció serà el de mantenir-vos ben informats de les últimes novetats en exportació i de les activitats i jornades sobre internacionalització que organitzem des de PIMEC. A més, us aportarem consells sobre l’accés a nous mercats i sectors així com informació i eines estratègiques per a tots aquells que us plantegeu la internacionalització com a un objectiu estructural de creixement per a la vostra empresa.

internacional
Treballem, per a potenciar l’ajuda i l’assessorament en el seu procés d’internacionalització.

Comencem a veure que els esforços de les empreses per introduir la internacionalització en la seva estratègia de creixement estan començant a donar els seus fruits. El gran increment d’empreses exportadores regulars dels darrers anys i l’augment de les exportacions catalanes dins el global de l’Estat al 2015 en són una bona prova.

Seguim detectant, però, que les pimes i micro empreses precisen de suport en les diverses fases d’aquest procés, i per això continuem treballant per a potenciar l’assessorament i ajuda en el seu procés d’internacionalització.

Les claus de l’èxit de la internacionalització es basen en una bona gestió de tot el seu procés

Fases d’aquest procés

Cal començar per tenir molt present quins són els avantatges competitius del vostre producte i les seves mancances per tal de millorar-les, i així ser més competitiu. Passant per la determinació d’una estratègia d’internacionalització  amb el corresponent pla d’acció i pressupost per dur-lo a terme. Fins a crear una imatge global de l’empresa, adaptar la política de preus, producte, timming i producció.

Fa més de 30 anys que el departament internacional de PIMEC contribueix al desenvolupament sostingut de les pimes mitjançant l’acompanyament en els seus processos internacionals. L’equip està integrat per llicenciats en comerç internacional amb una experiència consolidada d’àmbit multisectorial que dóna suport en les diverses fases d’aquest procés, des de la diagnosi exportadora de l’empresa, fins l’obertura de filials a l’estranger.

Per aquest motiu, volem compartir la nostra experiència i coneixements amb tots vosaltres per tal que amb un click pugueu trobar la informació necessària o ens podeu fer arribar les vostres inquietuds per tractar-les en un futur post.

Moltes gràcies i fins el proper post!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Màrqueting per a PIMES: Resultats per a una baixa inversió

Next Story

Què pot fer un departament de comunicació per tu?

Latest from Competitivitat