Comerç crític?

Després de la primera trobada d’Associacions de Comerciants a Reus al mes de març, parlant amb diferents persones que hi van assistir, la majoria vam coincidir en el fet que ha estat molt oportuna. Però una vegada feta, què? Aquest és l’interrogant de la necessitat. Cal transformar aquella jornada en quelcom més que una trobada d’amics i coneguts? Cal parlar, evidentment a un altre nivell, de la realitat actual del comerç urbà de Catalunya? Cal afrontar la caiguda de vendes i de marges que fa que amb una resignada impotència veiem tancar una darrera altra botiga del nostre entorn? Cal, o no, denunciar les actuacions de moltes administracions que es mouen sota el manament de l’oportunitat electoral perjudicant el comerç?

Ja sé que són molts interrogants i PIMEComerç no té la solució a tots. Com tampoc la tenen aquells que aprofiten la situació actual per fer-nos creure el que no són, simples decorats d’unes sigles que volen convertir en una entitat allò que no ho és. I, és clar, a l’hora de treballar, no hi ha res al darrere, ni tècnicament ni institucionalment.

Nosaltres entenem que el moment és d’alerta, i oferim tot el nostre esforç i coneixement per intentar marcar les línies de futur que ens portin a redreçar aquesta perillosa situació actual. Cal que ens tornem a trobar sota el paraigua del nostre govern i critiquem positivament tot allò que s’ha de millorar per fer viable el comerç urbà de Catalunya.

 

Àlex Goñi i Febrer
President de PIMEComerç

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Víctor Blanc: “La fira Advanced Factories apropa les tecnologies d’automatització, robòtica i indústria 4.0 a les empreses per millorar la seva rendibilitat”

Next Story

Aprendre idiomes a la feina com a mesura de team building

Latest from Opinió

Renovar-se o morir

Tot allò que facis de més, que ofereixis de més, servirà per a crear-te oportunitats de

Soc empresari

Des de fa anys, sempre escolto persones destacades que parlen de la importància de no desindustrialitzar-nos,