Aprendre idiomes a la feina com a mesura de team building

Actualment, l’aprenentatge d’idiomes és un element vital en l’àmbit empresarial. En un món globalitzat, les relacions entre empreses de diversos països són cada cop més freqüents, i és per aquest motiu que el coneixement d’idiomes és tan rellevant. Existeixen moltes escoles d’idiomes, però la societat demana idees innovadores i mètodes cada cop més enfocats al networking. És per això que sorgeix la idea de LinguaTracks, una empresa que es dedica a la comunicació orientada a l’equip en l’àmbit dels negocis.

Robert Wernerowski, CEO de LinguaTracks, i la gerent d’oficina de l’empresa Travelport

LinguaTracks va començar com una escola d’idiomes fa onze anys, però en l’actualitat es consideren una plataforma internacional. No només ensenyen idiomes, sinó que creen equips mitjançant el team building amb l’objectiu de millorar les relacions entre persones treballadores i afavorint el sentiment de pertinença a l’empresa. La plataforma que ofereixen és accessible per a tothom, proporcionant eines d’aprenentatge expansives i interactives per a aprendre idiomes. L’objectiu és reforçar la idea de crear equips, unint persones de diversos departaments d’una mateixa empresa per a crear relacions entre elles. Tal com explica la gerent d’oficina de l’empresa Travelport, LinguaTracks “ofereix un servei d’idiomes transparent, resolent dubtes amb professionalitat i rapidesa”. A més, consideren la plataforma com un “proveïdor de serveis de qualitat, amable i seriós”. Així mateix, José Sevilla, de l’empresa Sevica, afirma que LinguaTracks “ha estat l’eina definitiva per a millorar l’anglès de la companyia i per a millorar l’ambient laboral amb les sessions de team building.”

Membres de l’empresa Sevica, aprenent anglès amb LinguaTracks

La pandèmia va suposar un gran canvi en la seva manera de treballar: abans, enviaven els professors a fer classe de manera presencial a les empreses i actualment, el 90% de les classes es duen a terme de manera virtual gràcies a la seva plataforma innovadora. D’aquesta manera, és més fàcil i accessible pel professorat i per les persones treballadores, que es poden connectar a les classes des de qualsevol indret.

Robert Wernerowski, CEO de LinguaTracks, afirma que PIMEC ha suposat un element clau a l’hora d’ajudar l’empresa a establir-se a Catalunya i fer front als tràmits que suposa gestionar una mipime al territori. “Tenim administradors interns i una gestoria com a segona opinió, però sempre volem un tercer punt de vista i PIMEC ens va oferir ajuda i suport en els àmbits de relacions laborals i legals. A PIMEC sempre ens han ofert un gran servei”, explica Wernerowski. D’aquesta manera, l’empresa pot treballar en el seu dia a dia, oblidant-se de tràmits burocràtics i tenint completa confiança d’allò que s’està fent per fer créixer LinguaTracks.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Comerç crític?

Next Story

Els reptes de les mipimes davant la prevenció en l’àmbit laboral

Latest from Competitivitat