/

Consells de Màrqueting Visual: Fotografiar els teus productes.

Consells de Màrqueting Visual
212 MEN Carolina Herrera ©LaFotogràfica

Quan tenim una empresa, qualsevol en sigui la mida, és clar que volem vendre els nostre producte i servei, per la qual cosa és clau poder mostrar-lo o il·lustrar-lo a través de la nostra pàgina web i les xarxes socials de manera que expliquem bé el que estem oferint. Si acompanyem d’imatges un text descriptiu, ens proporcionarà més possibilitats d’èxit. Recorda que estem en una societat eminentment visual, a la qual la gent té poc temps per llegir llargues explicacions. Aquí et proporcionem alguns consells de màrqueting visual.

Els experts en xarxes socials ja ho diuen: els nostres missatges sempre és bo que vagi acompanyats d’imatges i enllaços per donar-los més visibilitat, i per tant, més possibilitats d’atracció i possibilitats de vendes. “Sé breve y visual”, ens aconsella Marta Morales, periodista i community manager, al seu article “Cuatro sectretos para sacar mayor partido a twitter”.

Nosaltres també podem donar quatre pistes per tenir èxit en la fotografia dels nostres productes:

  1. Que s’entengui bé el producte: Cal tenir en compte els volums i perspectives del nostre producte; observem-lo atentament i decidim quin és punt de vista
    Consells de Màrqueting Visual
    Little Creativa Factory ©LaFotogràfica

    que millor l’explica. El nostre públic ha de poder entendre bé de què és tracta, com és, què li estem oferint, i ha de tenir ganes de provar-ho.

  2. Bona qualitat de les imatges: La foto ha d’estar ben il·luminada, ben enquadrada i ben definida. A més, la foto ha de ser de bona qualitat i s’ha de veure bé, clara i nítida, per pantalla.
  3. Mida correcte de les imatges: Les fotos han de tenir una mida que permeti identificar bé el producte i llegir els textos del packaging (l’envoltori). Si l’arxiu és massa petit, quan el vulguem ampliar es pixelarà i perdrà definició.
  4. Explicar la utilitat del producte: Una fotografia, a banda de descriure un producte, ha d’explicar per a què serveix. Cal introduir elements que ens parlin de sensacions, com el tacte o l’olor, que no podem percebre en la imatge però podem transmetre a través d’elements introduïts en la mateixa.

Abans de plantejar-nos fer una sessió fotogràfica, sempre hem de primer reflexionar sobre aquests temes. Mai hem de fer-ho al revés!

Pròximament us parlarem de més tècnics que us poden ajudar al vostre màrqueting visual. Esperem que els nostres consells us facin servei.

Marc Vidal/La Fotográfica

Lafotografica.com

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

RSE en l’ús del català: més enllà de la normativa

Next Story

Escriptures notarials de reconeixement de deute per garantir el cobrament dels credits

Latest from Competitivitat