/

La Granja, l’educació emocional a través de la transformació digital arran de la COVID-19

Un exemple d’empresa que s’ha vist abocada a buscar una nova oportunitat, gràcies a la seva resiliència davant l’adversitat generada per la COVID-19.

La COVID-19 ha afectat de ple la salut i el benestar emocional de la societat, i tot i que pugui semblar estrany, la transformació digital de les empreses en època de pandèmia ha permès, a molts professionals d’aquest sector, continuar desenvolupant les seva feina, tant essencial en aquests temps convulsos que vivim. La Fundació PIMEC segueix oferint exemples d’empresariat resilient i inspirador, que ha sabut adaptar-se a aquestes noves necessitats i ja les ha incorporat en el seu dia a dia.

En aquesta entrega us presentem La Granja, empresa ubicada a Santa Maria de Palautordera i alineada amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Salut i benestar (ODS 3) i Educació de qualitat (ODS 4).

La Granja   

La Granja és un centre d’educació emocional situat en ple Montseny, on nens, joves i adults treballen les competències emocionals.

La pandèmia posa a prova l’empresa a tots els nivells, no tan sols econòmic, sinó també a nivell de les relacions personals entre l’equip, que sent ràbia, frustració, tristesa… Però la resiliència ha jugat un paper important, i ha provocat un canvi d’actitud en tots ells, cosa que els porta a ser proactius, a buscar oportunitats i donar suport i eines d’educació emocional a la societat, principalment via digital. A través de la digitalització troben noves oportunitats com la creació d’un consultori emocional online per ensenyar als pares com relacionar-se amb els fills en ple confinament, l’elaboració d’un conte sobre el virus,  l’organització de sessions terapèutiques per a adolescents via zoom, o fins i tot donant eines d’educació emocional a escoles de l’Argentina i Mèxic.

Per ells ha estat un nou començament, una oportunitat per reflexionar i decidir què volen fer!

Agraïm la col·laboració de l’agència de comunicació AvelasMedia en aquest projecte.

Tots els casos presentats en aquest article estan alineats amb l’Agenda 2030 i, en concret, amb els ODS 3 (Benestar i salut) i 4 (Educació de qualitat).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

EPI Industries, un engranatge del teixit de pimes per a l’Agenda 2030

Next Story

La importància del desplegament de la fibra òptica per a les empreses

Latest from Innovació