Els millors anuncis de Nadal

Fa prop de dos mesos us proposàvem 15 idees per al màrqueting de Nadal, i ja ens hi trobem absolutament immersos; nadales enviades, llista de regals pràcticament completada, taula quasi parada i, com cada any, llistes dels millors anuncis de Nadal publicades.

Aquí no serem menys, i encara que ho associem més a les grans marques i empreses, almenys com a pimes ens pot servir d’exemple i perquè no agafar idees dels conceptes que volen transmetre.

Els Nadals són sens dubte la major època de consum (començant ja des de la darrera setmana de novembre amb el Black Friday – veure post: Els reptes que ens plantegen els nous hàbits dels consumidors), i no podem perdre aquesta oportunitat.

Però inclús si som fabricants, consultors, advocats, formadors o tenim qualsevol altre tipus de negoci que a priori no ha de sortir directament beneficiat de la campanya de Nadal en respecte a vendes, sí ens pot servir per posicionar-nos.

Solidaritat, amistat, família, emoció, tendresa … o lideratge, innovació, originalitat o diferenciació, innovació, tecnologia, humor… qualsevol cosa que diguem o el simple missatge que transmetrem per felicitar les festes dirà alguna cosa de nosaltres.

Com les imatges que fem servir, com la música que hi posem, … un cop més, com en qualsevol cosa que fem, els missatges de Nadal han de tenir una estratègia coherent amb la nostra marca o negoci.

Aquí algunes idees del Nadal d’aquest any (nacional-internacional).

Anuncis de Nadal

John Lewis (grans magatzems):#BusterTheBoxer

https://www.youtube.com/watch?v=sr6lr_VRsEo

Coca-Cola: El Nadal és per a qui porteu la felicitat a tothom.

https://www.youtube.com/watch?v=eMnbeqXCtL8

Aeroport de Heathrow: Arribant a casa per Nadal.

Sainsbury’s (supermercats): El millor regal que puc fer sóc jo mateix.

Heineken: Tradicions de Nadal.

https://www.youtube.com/watch?v=aRDqJu-TVkU

I com no, un clàssic: Loteria de Nadal.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Posa-hi humor al màrqueting i a triomfar!

Next Story

La formació és l’eix bàsic de l’excel·lència

Latest from Competitivitat