8 coses que no sabies sobre les xarxes socials

Les xarxes socials i la missatgeria instantània oculten funcions poc conegudes.

Més enllà de les fotos de gatets, les xarxes socials deixen de ser un espai de distracció i comunicació per a oferir interessants sorpreses als que gestionen negocis. Repassem les vuit més sorprenents.

  1. Google, Facebook i Twitter permeten mostrar anuncis només a les persones incloses en una llista de correus electrònics o números de telèfon mòbil. Per descomptat, haurem d’haver obtingut el consentiment de tots els inclosos.

  2. També Google, Facebook i Twitter permeten perseguir durant diversos dies amb banners a aquelles persones que han visitat la nostra web . Se li crida Remarketing.
  3. Facebook permet fer cerques semàntiques com “tots els fans de la pàgina de Joc de Trons” o “dones menors de 40 anys que hagin visitat spa determinat “. Només cal canviar l’idioma de la plataforma a anglès USA i conèixer la sintaxi correcta de cada frase.
  4. Google permet crear un recorregut virtual de 360º per l’interior del nostre negoci. És una modalitat de Google Street View per la qual només cal contactar amb fotògrafs de confiança de Google.
  5. Google permet crear en pocs minuts banners amb imatges, colors i textos procedents de la nostra web i mostrar-los en els diaris, portals o fòrums que ens interessin. Per descomptat, pagant mitjançant un sistema de subhasta.
  6. Instagram ens permet créixer ràpidament en contactes seguint a la nostra comunitat d’amics al Facebook. Zuckerberg vol fer gran una de les seves últimes adquisicions … i ho està aconseguint.
  7. Els ‘brossa’ són ja una realitat i el seu espai natural són les aplicacions de missatgeria instantània. Les xarxes socials cedeixen pas a WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram i Google Allo, i és en elles on la intel·ligència artificial ens donarà conversa, ens resoldrà dubtes i ens vendrà productes sota la forma de ‘bots’.
  8. WhatsApp permet crear grups anònims i complir amb la LOPD. No són grups, pròpiament, sinó llistes de difusió. I el compliment amb la LOPD exigeix ??certs requisits. Però com gairebé tot en les xarxes socials, és possible.
 Si vols saber més sobre xarxes socials, inscriu-te en els propers cursos PIMEC Formació:

– “ Campanyes a les xarxes socials, adwords i remàrqueting

– “ Com ampliar la base de seguidors , leads i clients de la teva web o blog

Xavier León

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Més idees de merchandising efectiu

Next Story

Com detectar el Ransomware i eines per evitar-ho

Latest from Innovació