Assegurança de salut col·lectiva: avantatges per a l’empresa i l’empleat

El benestar i confort dels treballadors és un factor rellevant per a les empreses i organitzacions que, cada vegada més, implementen programes de retribució flexible que incorporen productes i beneficis socials per als seus treballadors.

Un dels serveis més ben valorats, és l’assegurança de salut col·lectiva per als treballadors amb flexibilitat per incorporar el seu nucli familiar. La implementació d’aquesta assegurança com a benefici social, a més d’oferir avantatges als mateixos treballadors i les seves famílies, també proporciona importants avantatges a l’empresa.

Avantatges de la contractació d’una assegurança de salut col·lectiva per a l’empresa:

  • Deducció fiscal de l’impost de societats. L’empresa es pot deduir el cost de l’assegurança col·lectiva com a despesa i, per tant, reduir l’impost de societats.
  • Fidelització dels treballadors/es. Situar els equips com l’actiu principal a la teva empresa és garantia d’eficiència i millora de la satisfacció del treballador.
  • Increment de la productivitat. Si els treballadors disposen d’una assegurança de salut privada, tindran llibertat horària per a les visites i, com a conseqüència, suposarà una reducció d’absentisme dels equips de treball.
  • Demostra el compromís de l’empresa amb la responsabilitat social a l’organització on el benestar dels seus treballadors/es és l’objectiu màxim.
  • És una eina de negociació salarial perquè per a l’empresa és molt més rendible contractar una assegurança de salut que fer una pujada salarial equivalent.
  • Prevenció en àmbits laborals: permet reduir el nombre de baixes futures i millorar la salut dels empleats, el principal actiu de l’empresa.

Avantatges de la contractació d’una assegurança de salut col·lectiva per als treballadors:

  • Estalvi d’IRPF. Es pot estalviar fins a 500 € anuals en IRPF a canvi d’invertir en salut.
  • Gaudeixen de millors preus en assegurança de salut en efectuar-se un tractament col·lectiu i no individual.
  • Possibilitat d’incloure en la mateixa pòlissa la família de 1r grau.
  • Facilitat de conciliació de la vida laboral i familiar gràcies a la possibilitat d’escollir hora i dia de consulta.

És essencial que els negocis de tots els sectors i dimensions considerin les inquietuds dels seus treballadors i els beneficis socials que els puguin oferir.

Si estàs interessat a contractar una assegurança de salut per als teus empleats i/o implementar-la a través d’un pla de retribució flexible*, Pimec Mediació d’assegurances compta amb un equip altament especialitzat que avaluarà les circumstàncies de la teva empresa i t’assessorarà i et guiarà per contractar l’assegurança de salut que s’adapti a les teves necessitats.

Per sol·licitar rebre més informació de forma gratuïta i sense compromís, pots ampliar informació aquí o enviar un correu electrònic a mediacioassegurances@pimec.org i un assessor contactarà amb tu.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Trobar feina després dels 50

Next Story

Com afecta la nova indicació geogràfica del reglament europeu als productes industrials i artesanals?

Latest from Consells empresarials