La Prevenció de Riscos Laborals en empreses que comparteixen espai

La coordinació d’activitats empresarials, neix amb la missió de poder aconseguir una plena integració de la Prevenció de Riscos Laborals en tots els casos que existeixi una interacció entre diferents empreses que comparteixen centres de treball.

Ara s’està convertint en un tràmit purament i simple documental, que més vetlla per garantir-se una protecció davant de possibles responsabilitats, que  en garantir i assegurar la protecció i la seguretat d’aquelles persones que estan treballant.

 

Hem de tenir en compte que la Coordinació d’Activitats Empresarials (CAE) té un sentit recíproc

Totes les empreses que comparteixen l’espai o que treballen de forma conjunta han de ser coneixedores d’aquelles informacions importants i necessàries per poder treballar de forma segura i sense riscs.

No és suficient en aconseguir que una empresa entregui un munt de papers i certificats, ha d’anar molt més enllà, s’ha de aconseguir que s’apliquin els principis de l’acció preventiva, i molt especialment pel que fa a la planificació de la Prevenció.

Serà doncs important disposar de la informació necessària per a poder gestionar de forma correcte la Prevenció en les empreses.

Recordem que la Coordinació d’activitats empresarials, no és una matèria exclusiva del sector de la construcció, és un tema que afecta a totes les empreses.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

El salari mínim, Spence i el Marc Català de Relacions Laborals

Next Story

Últims dies per decidir què fem amb les societats civils

Latest from Competitivitat