/

EBiz, configurant una empresa a l’Índia per facilitar-la

En una reunió recent, el govern indi ha decidit simplificar el procediment per a la creació d’una empresa a Índia . A partir de 2017, serà obligatori utilitzar el portal governamental eBiz, que serà un únic punt d’inscripció per a PAN (número de compte permanent) i TAN (número de compte de deducció fiscal) i inscripció per EPFO ??(Organització del Fons Providencial dels Treballadors) i ESIC (Assegurança estatal d’empleats Corp.).

eBiz és un projecte de serveis integrats sota la Pla nacional de govern electrònic, que implementa Infosys sota el Departament de Política Industrial i Promoció (DIPP).

L’enfocament de eBiz és millorar l’entorn empresarial del país, ja que permet accedir de manera ràpida i eficient als serveis de l’empresa, com ara l’aprovació normativa a través d’un portal en línia.

Està dissenyat per desenvolupar una interfície transparent, eficient i convenient, a través del qual el govern i les empreses puguin interactuar de forma eficaç i efectiva en el futur.

La visió d’eBiz serà el punt d’entrada per a tots els individus, empreses i organitzacions que vulguin fer negocis o que tinguin alguna cosa existent. Negoci a l’Índia

La visió de eBiz serà el punt d’entrada per a tots els individus, empreses i organitzacions (locals i internacionals) que vulguin fer negocis o que tinguin business in India creant una finestreta única de convenient i eficient Serveis en línia a la comunitat empresarial, reduint la complexitat en l’obtenció d’informació i serveis relacionats amb l’inici de les empreses a l’Índia i el tractament de llicències i permisos en el cicle de vida empresarial.

El govern també ha dirigit el Ministeri d’Afers Corporatius, l’Oficina Central de Tributs Directes (CBDT) i el ministeri de treball per reduir el nombre de procediments per iniciar un negoci i garantir que un empresari pugui iniciar un negoci en 4 dies. Aquest moviment ajudarà en gran manera a la facilitat de fer negocis a l’Índia, i s’espera que hi hagi més reformes reguladores i digitals en 2017.

THOMAS JOSEPH , director de MAPP LAW CHAMBERS

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

El dret de separació dels socis per manca de repartiment de dividends

Next Story

Lean Export: Com millorar els resultats en el procés d’exportació

Latest from Competitivitat