/

Fonts fiables per informar-te sobre el Covid-19

La millor manera de fer front als afectes del Covid-19 és la prevenció i, per a una bona prevenció, abans cal informar-se. Però, no totes les informacions que ens arriben són certes i no totes estan explicades d’una manera adequada. Per això, des del departament de Comunicació de PIMEC aconsellem consultar només aquelles informacions que vinguin de fonts fiables, com per exemple les fonts oficials: ministeris, conselleries, col·legis oficials, etc.

L’ús de les noves tecnologies permet que compartim tota mena d’arxius que, en situacions com la que vivim a causa del coronavirus, poden generar alarma social. Les conegudes com a “fake news” generen desinformació perquè a vegades contradiuen les informacions contrastades i de rigor.

En aquests moments, cal certesa i seny. Per això, davant d’informacions d’origen dubtós, contrasta sempre amb les fonts oficials i, si detectes que s’està fent un mal ús de tota la informació que circula i que està a l’abast de tothom, no comparteixis aquestes dades ni en facis difusió. El bon ús de la informació pot ser significatiu a l’hora de practicar una bona prevenció.

Enllaços d’algunes fonts fiables que pots consultar per estar informat de tot allò relatiu al coronavirus i els seus efectes:

Si ets un empresari/ària o formes part del col·lectiu d’autònoms, no dubtis a consultar la web de PIMEC per estar al cas de tot allò relatiu als efectes empresarials i econòmics del Covid-19, així com de totes les mesures i eines a l’abast de les empreses per fer-hi front. Actualitzem de manera constant la informació i t’oferim recomanacions, vídeos informatius, respostes a les preguntes freqüents, etc. A més, hem creat un telèfon de consultes per a pimes i autònoms (936 061 500).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Com compaginar el teletreball, la quarantena i cuidar la nostra salut emocional

Next Story

Les autoritats europees donen llum verda a l’agilització i l’ampliació dels suports financers

Latest from Competitivitat