/

Hola, bon dia, en què el puc ajudar?

L’atenció al client és un element imprescindible per a l’existència d’una empresa, constitueix un centre d’interès fonamental i la clau del seu èxit o fracàs.

Et suggereixo que la comunicació entre els actors que formin part d’aquest servei, sigui fluïda perquè aquesta sigui eficaç i satisfactòria per als teus usuaris. Les expectatives i la prestació rebuda han d’anar de la mà. I és que de res serveix una bona publicitat sobre la teva empresa si a l’hora de la veritat no ofereixes el que promets. Pensa que els paradisos ficticis de la publicitat han passar a la història i que el client d’avui dia no vol sentir missatges allunyats de la realitat.

130-utilitzada

Si tens un problema, no vols sentir: “L’empresa X és la número u en atenció al client”, senzillament vols rebre aquesta meravellosa atenció. L’experiència real del client, quan el servei d’atenció al client és negatiu, genera encara més rebuig cap a aquests missatges que subratllen un benefici irreal. Si et penges l’etiqueta d’una bona atenció al client, ofereix-la!

La falta de comunicació entre els encarregats que atenen a un client que vol resoldre el més aviat possible una incidència, és el problema més freqüent entre les petites i grans empreses. On queda llavors l’eslògan de torn, on se’ns promet una solució gairebé instantània?

“Si et penges l’etiqueta d’una bona atenció al client, ofereix-la!”

Una publicitat més propera a la realitat serà positiva per a la teva empresa, i propiciarà que la teva companyia tingui una imatge més propera de l’experiència que viu el client.

Per exemple, si intento posar-me en contacte amb una persona del servei d’atenció al client i no resol el meu problema passats uns minuts, sinó que haig d’esperar gairebé mitja hora i em mantenen a l’espera amb una “cançoneta” interminable que es repeteix sense parar, acabaré per triar una de les següents opcions:

  • O Penjar
  • O Menysprear aquesta falsa comunicació

82

L’atenció al client és una situació de comunicació interpersonal. Quant millor la gestionis, majors seran els nivells d’eficàcia, eficiència i qualitat de l’experiència del teu client.

Recorda que si cada vegada que els clients entren en contacte amb la teva empresa tenen una experiència negativa amb el servei rebut, per què haurien de tornar a fer negocis amb ella?

Eva Prats

Directora de Comunicació de PIMEC

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Exerceix l’acció directa per protegir els teus crèdits

Next Story

7 claus actuals del SEO. Posicionament a Google

Latest from Consells empresarials