La casa dels records: una segona oportunitat és possible

En el seu establiment situat a Terrassa, l’Ada Pujol es dedica a fer brodats, gravats i personalitzacions de tota mena d’objectes per a esdeveniments d’empreses o privats, com per exemple casaments, batejos o comunions. Arran de la pandèmia, la propietària de la botiga La casa dels records va començar a patir dificultats creixents per poder mantenir el seu negoci.

Segons l’empresària, a causa de la crisi de la covid la botiga va caure “en un forat de pèrdues, incertesa i por que li van fer pensar que no tornaria a aixecar el cap”. Per això, va buscar ajuda professional i va contactar amb la Fundació PIMEC. A través del programa emppersona, l’Ada ha rebut atenció psicològica personalitzada per gestionar la situació, així com píndoles informatives per formar-se en xarxes socials i en habilitats clau per afrontar les dificultats derivades de la crisi com la gestió del temps o la gestió emocional.

Gràcies a l’acompanyament de la Fundació PIMEC i al programa emppersona, La casa dels records “està sortint del forat en què ens ha deixat la pandèmia i, de mica en mica, aixecant el cap per tirar endavant amb positivitat”, ha afegit Pujol.

El programa emppersona, amb la col·laboració d’Endesa, ajuda pimes i persones treballadores autònomes en dificultats a tenir una segona oportunitat des d’un enfocament holístic. L’economista, advocat i assessor col·laborador del programa, Miquel Àngel Salazar, considera que un dels punts forts de l’emppersona és que “encaixa qüestions en el mecanisme de la segona oportunitat amb una mirada molt més àmplia que la jurídica”. En aquest sentit, Salazar explica que la persona en dificultats “necessita ser acollida i treure’s el bloqueig inicial en què es troba quan no pot fer front a les seves obligacions”.

 

Objectius de Desenvolupament Sostenible relacionats:

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

L’educació financera per a les pimes: una prioritat internacional

Next Story

Quan el mercat és el món

Latest from ODS i RSC