Reclamacions a DAF, DAIMLER-MERCEDES, IVECO, VOLVO-RENAULT i MAN, per pactar sobrepreus

Imatge Expansión

La Comissió Europea ha imposat una multa a les empreses DAF, DAIMLER-MERCEDES, IVECO, VOLVO-RENAULT i MAN, per pactar sobrepreus en l’adquisició de camions mitjans i pesants, de més de 6 tones, durant 14 anys (des de 1997 fins el 2011).

En conseqüència, tots els transportistes espanyols que hagin adquirit camions de més de 6 tones entre els anys 1997 a 2011, i de les esmentades marques, poden reclamar el sobrepreu que van pagar en la compra d’aquests vehicles.

A més, cal remarcar que estan incloses totes les modalitats de compra (leasing, camions nous o de segona mà, etc.), i que la reclamació es pot estendre també als vehicles adquirits durant els posteriors anys 2012 i 2013.

En total, més de 150.000 transportistes espanyols podran reclamar pel sobrepreu pagat en els seus vehicles com a conseqüència del càrtel detectat per la Comissió Europea, conformat per diversos fabricants de camions.

Resolució definitiva a finals de març

Un cop confirmada la multa de la Comissió Europea, després de reconèixer els fabricants la seva participació en el càrtel, només queda esperar a la resolució definitiva que es coneixerà a finals del mes de març de 2017, per iniciar les reclamacions.

Download (PDF, 67KB)

Aquestes reclamacions, que s’hauran interposar davant els Tribunals competents, han d’estar acompanyades de les proves pericials quantificant la realitat dels danys soferts pels compradors, el que fa necessària la intervenció d’advocats o assessors especialistes per a garantir la completa restitució de tots els danys i perjudicis soferts.

En el supòsit que us trobeu en aquesta situació i desitgeu interposar una reclamació, us fem extensiva la nostra total predisposició per a realitzar qualsevol gestió relativa a la defensa dels vostres interessos.

Podeu contactar amb mi en privat a través de la iconao deixar-nos un comentari aquí sota!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Lean Export: Com millorar els resultats en el procés d’exportació

Next Story

El Mobile World Congress, una oportunitat d’internacionalització per les PIMES tecnològiques

Latest from Competitivitat