Què han de saber les pimes que han d’implementar un pla LGTBI abans del pròxim 28 de febrer?

Avui volem recordar les obligacions derivades de la Llei 4/2023, de 28 de febrer, per a la igualtat real i efectiva de les persones trans i per la garantia dels drets de les persones LGTBI. Aquesta legislació té com a objectiu principal promoure la igualtat de tracte i d’oportunitats dins del marc laboral i empresarial

És fonamental destacar que, d’acord amb la nova llei, les empreses amb més de 50 persones treballadores han de prendre accions immediates per garantir la igualtat real i efectiva de les persones LGTBI dins del seu entorn laboral.

Cal que adoptin un conjunt planificat de mesures i recursos abans del 28 de febrer d’aquest any,  inclòs un protocol d’actuació contra l’assetjament i la violència cap al col·lectiu LGTBI, en coordinació amb la negociació col·lectiva amb la representació legal de les persones treballadores.  

És essencial que les empreses es posin al dia amb aquestes disposicions per evitar possibles sancions i assegurar un ambient laboral inclusiu i respectuós. 

Per a més detalls sobre les obligacions i les accions específiques que cal prendre, no dubti a posar-se en contacte amb el Departament Jurídic de PIMEC

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Estratègies per a l’èxit dels autònoms: Reptes i oportunitats 2024

Next Story

La lluita contra la morositat a Europa: Per un canvi de cultura en els pagaments

Latest from Uncategorized @ca