/

Retrat corporatiu. Màrqueting visual

retrat corporatiu
Samanta Villar ©LaFotogràfica

Foto de portada: La periodista Samanta Villar ©LaFotogràfica

No ens cansem de fer especial incidència en la importància que representa tenir una bona imatge per a molts professionals. Tenir unes bones fotos de retrat, tant a la web com a les diferents xarxes socials que gestionem, és essencial més tenint en compte que molts de vosaltres us heu convertit en la vostra pròpia marca. Per al màrqueting visual, el retrat corporatiu – els retrats per a ús professional – és una peça clau.

No ens deixa de sorprendre veure com a xarxes socials com Linkedin i altres es pugen imatges de mala qualitat tècnica, a banda de poc adequades pel que transmeten (en una festa, fumant, …).

retrat corporatiu
Retrat de l’equip professional de la Clinica Tufet ©LaFotogràfica

Un periodista, un coach, un advocat o un actor, per només mencionar alguns exemples, a vegades fan actes i presentacions més enllà de la seva activitat professional, però que són actes en que presten la seva imatge com a suport de múltiples campanyes o causes. En ocasions es tracta de conferències o classes a impartir, i en totes aquestes ocasiones es necessita una foto adient.

Mirem de fer pedagogia de la importància que té la imatge que transmetem a través de les xarxes, webs o perfils professionals, i a les sessions de retrat corporatiu parlem de conceptes com seducció, comunicació, empatia, proximitat, confiança, professionalitat; conceptes que associem a valors positius que convé transmetre.

retrat corporatiu
Clara Segura ©LaFotogràfica
retrat corporatiu
Sessió de treball per a Pimec ©LaFotogràfica

Això serveix per a tot tipus de retrat corporatiu, tant per a professionals liberals com per a despatxos professionals o altre tipus d’empresa que necessiti o vulgui mostrar-se fotogràficament

En funció de cada tipus es necessitarà una classe de fotografia o altre, des de les individuals, fins a les grupals.

I nosaltres? Doncs també hi vam haver de passar, evidentment! No es pot predicar sense donar exemple. Aquest és el nostre retrat corporatiu.

retrat corporatiu
Equip La Fotográfica ©LaFotogràfica

Marc Vidal/La Fotográfica

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Les plataformes de finançament participatiu doblen el seu volum en un any

Next Story

Debats enfront una potencial nova reforma laboral

Latest from Competitivitat