/

Com hem de exposar en una fira?

exponer en una feria
exponer en una feria

Exposar en una fira, la nostra presència en ella, és important des de diferents punts de vista i el principal us ho vaig a exposar amb un bon exemple.

AMPLIAR LES POSSIBILITATS DE VENDA

És clar que podem fabricar un producte o oferir un servei i que hem de comunicar-ho als nostres possibles clients/consumidors, però hi ha molts nivells de fer-ho.

Jo sempre poso el mateix exemple; podem fer mitjons de ganxet, com cap a la nostra àvia, però si no es ho diem a la nostra veïna , ningú sabrà que ho fem i els anirem amuntegant. També podem sortir al balcó i cridar a veus perquè s’assabenti tot el carrer, segur que vendrem algun més.

Si ens animem una mica més produirem uns cartellets i els col·locarem a les botigues del barri que ens coneixen, amb els que ens comprin els de les botigues més els seus clients, començarem a haver de treballar unes hores més. Si som més valents perquè no posar un anunci a la revista del barri , segur que ampliarem la possibilitat de venda i així successivament.

Es pot ampliar l’àmbit d’acció amb diferents mitjans o fórmules i una d’elles és assistir a fires , per a això hem de triar el tipus de fira que ens pot ajudar a llançar el nostre producte en la mesura ajustada per no fer malbé la nostra estructura.

És important l’assistir a una fira per donar-se a conèixer a un gran volum de possibles clients en un curt termini de temps.

LA NOSTRA IMATGE EN UNA FIRA

La presència en una fira és molt important, ja que el primer impacte és la targeta de la nostra presentació.

Si la imatge del nostre estand és deficient, donarà la imatge que el nostre producte pot estar fabricat o produït de la mateixa manera.

Anar a una fira comporta unes despeses considerables, més per a una pime, de manera que, ja que anem, no ho espatllem tot amb una presència inadequada al nostre negoci, producte, servei o marca. Serà com llençar els diners.

Es pot fer un estand senzill i correctíssim amb un pressupost en clau de pime ; es un estand amb materials senzills i econòmic, sempre buscant la fórmula adequada perquè d’un bon resultat.

 exposar en una fira Creativitat, imaginació, decoració, disseny, al costat de estratègia i consciència de costos per crear un estand que s’adeqüi a les nostres necessitats, objectius i posicionament.

És clar que com més s’inverteixi a l’estand, és més fàcil cridar l’atenció dels visitants, a base de materials cridaners, il·luminació molt ben estudiada, mobiliari adequat al tipus de estand dissenyat, imatge gràfica impecable i comunicativa, etc. Però no sempre serà necessari ni es correspondrà amb la nostra imatge.

Per tot això, la millor opció és, com diu la dita, “Zapatero a les teves sabates”, no podem ser bons en fabricar un producte i també ser bons en màrqueting i decoració . Sempre en la mesura que el nostre pressupost ens ho permeti, afegir una mica més al pressupost d’assistència a una fira i comptar amb l’ajuda d’un professional , suposa una partida mínima i els resultats ens aportaran més beneficis.

Antoni Audi, A & amp; D Creatius

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

La gamificació als Recursos Humans, què és i quina és la seva aplicació?

Next Story

Objectiu 2017: La gestió del talent

Latest from Competitivitat