/

Mentalitat fora de la caixa: veure més enllà de nosaltres mateixos

Mentalitat fora de la caixa: veure més enllà de nosaltres mateixos , veure en perspectiva.

Quan pensem en les persones que més ens agraden a la vida, o en les que han tingut més influència en nosaltres, o en el millor cap amb qui hem treballat, oa les persones que ens inspiren a fer el millor i als que ens agradaria semblar-nos, totes elles tenen en comú la raó per la que ens agraden: ens sentim vistos per elles .

La seva manera de veure’ns i connectar amb nosaltres ens fa sentir que els importem, ja aquesta manera de veure’ns, l’Institut Arbinger l’anomena Mentalitat fora de la caixa .

 mentalitat-fora-de-la-caixa Un dels seus descobriments més reveladors després d’una dilatada experienciade més de 30 anys ajudant a individus i organitzacions, és que la major palanca per al canvi no és tant un canvi en les nostres creences sobre nosaltres mateixos, sinó que és un canvi fonamental en la manera d’ veure i considerar els altres . Desenvolupar una mentalitat fora de la caixa és una qüestió d’aprendre a veure més enllà de nosaltres mateixos. Aquest llibre pretén aconseguir fer tangible el canvi de mentalitat i que descobrim pràctics passos per aconseguir resultats en els nostres treballs i en les nostres vides gràcies a una Mentalitat fora de la caixa .

Desenvolupar una mentalitat fora de la caixa és una qüestió d’aprendre a veure més enllà de nosaltres mateixos.

A diferència del seu primer llibre “La Caixa”, referència obligada en bibliografies de Lideratge , aquest nou llibre no és ficció, sinó un compendi d’històries reals d’empreses i persones, la majoria clients, que han desitjat compartir i inspirar amb les seves experiències i resultats a altres empreses i persones de tot el món.

Tenir aquest desig de compartir i d’ajudar a altres, és clarament fruit d’una manera de veure i considerar els altres com a persones, de tenir posat el focus més enllà de nosaltres mateixos.

Personalment, no vaig conèixer el model de l’Institut Arbinger en profunditat fins a l’estiu de 2014. Fins llavors havia sentit parlar molt de l’expressió d ‘ “estar a la caixa”, i la veritat és que va atreure la meva curiositat per saber més i vaig decidir llegir-lo en vacances al costat d’una àmplia llista de llibres pendents. No em va ser possible abordar aquesta llista, em vaig quedar atrapat en la lectura i re-lectura del llibre “La Caixa”.

 thinkoutsidethebox1

Potser m’ha passat una cosa similar amb no més de 5 llibres, lectures impactants que rellegeixes i rellegeixes i que et fan vibrar, probablement per la ressonància amb els teus valors. ¿No és meravellós trobar llibres així? Pot un llibre canviar la vida d’una persona? Sí que pot si desperta en un la motivació de passar a l’acció, de tenir la curiositat de posar en pràctica eines i observar què passa.

El meu somni fet realitat

 thinkoutsidethebox2 En el meu cas, em va portar a somiar un projecte que es va fer realitat , que la setmana que ve complirà un any de vida, i que hem compartit amb 25 empreses i més de 160 persones durant l’any 2016. Primer ens formem i després ho apliquem a la nostra empresa, catalitza , una pime de formació, coaching i consultoria .

Vam decidir fer-lo arribar al màxim nombre de persones i empreses, i compartir un model que aposta per desenvolupar una mentalitat enfocada totalment a resultats i alhora tan humanista com efectiva, palanca de canvi i motor de comportaments i accions entusiastes, creatius i innovadors.

Un model d’ajuda per aconseguir el meu gran propòsit i repte vital

Un model que “toca la fibra” i em fa conscient de les persones que envolten la meva vida personal i professional i que m’ajuda enormement en les meves relacions i en la meva impacte en els altres . En resum, m’ajuda en un gran propòsit i repte vital: posar molt més el focus en els altres i molt menys en mi mateix . No s’aconsegueix d’un dia per l’altre, però és meravellós gaudir del viatge, dels aprenentatges i dels petits progressos.

¡Bon Nadal i Feliç any 2017!

Jaume Abad, director general Arbinger Espanya

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Tendències de Màrqueting per al 2017

Next Story

Què és el Blended Learning?

Latest from Competitivitat