/

Can Tortós, una empresa que impulsa la seva transformació digital arran de la COVID-19

Continuem amb entrega d’empreses que han trobat noves oportunitats, i són exemples de bones pràctiques, gràcies a la seva resiliència davant l’adversitat generada per la COVID-19.

Al segle XXI la transformació cap a la digitalització de les empreses era i és inevitable, i, per tant, els confinaments provocats per la COVID-19 no han fet sinó impulsar i accelerar aquesta transició en molts negocis. En línia amb aquest fet, la Fundació PIMEC segueix oferint exemples d’empresariat resilient i inspirador que ha sabut adaptar-se a aquestes noves necessitats, i ja les ha incorporat en el seu dia a dia.

En aquesta quarta entrega us presentem Can Tortós, empresa ubicada a Palafolls i alineada amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Salut i benestar (ODS 3), Indústria, innovació i infraestructures (ODS 9), i Consum i producció responsables (ODS 12).

Can Tortós

Can Tortós és una empresa familiar que es dedica al cultiu de planta ornamental, sobretot de venda a l’engròs. El març del 2020, les autoritats els obliguen a confinar-se, fet que genera un greu problema a l’empresa, atès que totes les plantes que tenen són peribles i estan a punt per ser venudes als gardens. Per tant, es veuen en la situació d’haver-ho de llençar tot. Malgrat això, i gràcies a la difusió i comunicació a les xarxes socials, aconsegueixen que els potencials clients accedeixin directament a les plantes i eviten que s’hagin de llençar. D’aquesta manera, impulsen la transició cap a la digitalització de l’empresa alhora que generen un benefici a les persones ajudant-les en la decoració dels seus balcons.

Per tant, tot i la pandèmia han creat una pàgina web i potenciat la venda online, no han fet cap ERTO i han realitzat accions socials com regalar margarides a hospitals i ajuntaments.

Agraïm la col·laboració de l’agència de comunicació AvelasMedia en la producció d’aquest vídeo

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Incapto Coffee, l’alternativa a l’automatització del consum de café

Next Story

La igualtat de la dona

Latest from Innovació