/

Com organitzar un esdeveniment corporatiu

Arriba l’estiu i el ritme de feina baixa a la majoria d’empreses. Les setmanes abans de les vacances són un bon moment per fer balanç de la primera part de l’any i avaluar la tasca realitzada, valorar si s’han assolit els objectius, analitzar les errades que s’han comès, considerar la possibilitat d’introduir canvis en l’estratègia o els processos, escoltar el personal i compartir amb ell, els bons desitjos de cara a la segona part d’aquest 2017. Per això, l’organització d’un esdeveniment corporatiu pot suposar una eina comunicativa molt eficient.

Abans de decidir organitzar un esdeveniment corporatiu, s’ha de tenir molt definit l’objectiu que es vol aconseguir

Actualment, l’àmbit dels esdeveniments empresarials ofereix un ampli ventall de possibilitats tant a nivell logístic com de cost facilitant que una acció d’aquestes característiques estigui totalment a l’abast de la petita i mitjana empresa. Tot i així, abans de decidir organitzar un acte corporatiu,  s’ha de tenir molt definit l’objectiu que es vol aconseguir amb ell:

Quin objectiu volem aconseguir?

  • 30è Edició Premis Pimes 2017

    Fidelització de marca: Si el dia a dia de la teva empresa funciona i la seva activitat és l’adequada o fins i tot ha millorat no convé canviar la inèrcia, sinó tot el contrari, s’ha de mantenir. Per això, és important continuar disposant del mateix equip de col·laboradors, distribuïdors, proveïdors, clients, mitjans de comunicació, etc. En aquest sentit, agrair la seva feina amb un dinar, sopar o after-work és un gest sempre ben rebut que, a més, farà que tinguin la teva empresa en més alta estima i desitgin seguir al seu costat.

https://www.pimealdia.org/dona-valor-teva-marca/

  • Cohesionar equips. Disposar d’un equip directiu i una plantilla de treballadors eficaç i identificada amb la seva feina i la seva empresa resulta fonamental pel bon funcionament de les companyies. L’organització de convencions, formacions, viatges d’incentius, jornades lúdiques o de team building… en les que es combini l’activitat laboral amb l’oci constitueix una fórmula infalible per aconseguir que els equips convisquin, es coneguin millor, s’estableixi i/o consolidi la relació entre ells i amb l’empresa i el desitjat bon clima laboral.
  • Incrementar la visualització de marca. Un dels principals objectius de les empreses és donar-se a conèixer, difondre els seus productes o serveis i crear marca. Per assolir aquests objectius, els mitjans de comunicació són un aliat perfecte, ja que gran part del seu interès es centra en presentacions de producte, organització de congressos i jornades divulgatives, esmorzars i dinars de treball, iniciatives de Responsabilitat Social Corporativa com la creació de campanyes solidàries, etc. A més de dotar la teva marca d’una major visualització, aquestes accions també contribueixen a proporcionar-li notorietat, prestigi i credibilitat.

Aquestes accions suposen una eficient eina comunicativa i, avui en dia, estan a l’abast de la petita i mitjana empresa

Si creus que la teva empresa necessita arribar a algun d’aquests tres objectius, posa’t en contacte amb nosaltres. A PIMEC, tenim les eines per poder ajudar-te.

Sílvia Roca, Thot Comunicació

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

CIF o “Cost, Insurance, and Freight ”

Next Story

Com es diu la teva marca? Naming

Latest from Competitivitat