Processos de selecció solidaris

Els processos de selecció solidaris estan orientats a facilitar la contractació de persones en situació de vulnerabilitat i/o amb dificultats per reincorporar-se al mercat laboral.

Acollir-se al procés de selecció solidari permet a moltes persones empresàries i/o autònomes que han tingut dificultats econòmiques, tenir una segona oportunitat de reincorporar-se al món laboral. Això ho fomentem des del programa emppersona, eix transversal de les nostres accions socials.

Aquesta pràctica és també una manera d’ introduir valors de millora social a l’empresa, en línia amb la Responsabilitat social corporativa en relació a les persones.

Beneficis de la Responsabilitat Social Corporativa

Major lleialtat de la clientela

Les empreses més valorades son aquelles que adopten polítiques actives pel benestar dels seus col.laboradors i col.laboradores, desenvolupen projectes socials, i son respectuoses amb el medi ambient. Per això, la responsabilitat social és un factor que pot contribuir a la fidelitat del client, cobrint els aspectes que el preocupen com ara l’ètica i la seva política de recursos humans.

“la clientela està disposada a premiar empreses que adopten comportaments socialment responsables”

Valoració de la imatge i de la marca

Les pràctiques de responsabilitat social afegeixen valor als negocis de l’empresa, la qual pot valer-se d’aquest potencial diferenciador per les seves estratègies de negocis.

Sostenibilitat del negoci a llarg termini

La perennitat de l’empresa constitueix també motiu de preocupació per als inversors. Les pràctiques socialment responsables disminueixen les contingències de l’empresa i permeten el seu control, reduint el risc del negoci.

Quins efectes pot tenir la RSE dins la meva PIME?

A la Fundació PIMEC disposem de perfils professionals molt diversos, que tenen en una cosa en comú, son persones amb iniciativa, dinamisme, experiència i molta motivació.

Què és el procés de selecció solidari?

Amb aquest programa, des de la Fundació PIMEC oferim a les empreses un recurs de responsabilitat social empresarial en integració laboral, i la possibilitat de fer visible l’actitud socialment activa amb l’oferta responsable Incorpora.

Treballem en xarxa amb més de cent entitats en tot el territori nacional, i això ens aporta una valuosa borsa de treball per a poder trobar els i les candidates adients, amb diversitat de perfils professionals i sectors, per poder cobrir tot el ventall de llocs de treball.

L’equip tècnic de la Fundació PIMEC donem servei integral i gratuït en tot aquest procés: assessorament, reclutament, preselecció de candidats i gestió d’ofertes responsables, i tot sense cap cost per a la teva empresa.

Si a la teva empresa voleu obrir un procés de selecció, penseu també en gestionar-lo a través del nostre procés de selecció solidari. No hi teniu res a perdre i tots hi tenim molt a guanyar!

Pots contactar amb:

María Moreno, Fundació PIMEC

mmoreno@fundaciopimec.org

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

Previous Story

Més fidelització i conversió per al teu lloc web amb el xat online

Next Story

Diferents maneres de fer una implantació internacional en mercats estrangers

Latest from ODS i RSC